Over ons

Ralf en Suzan staan samen aan het roer van Accountantskantoor Verstraelen. Een familiebedrijf dat jou van dienst wil zijn en wil ontzorgen, zodat jij je zoveel mogelijk op de hoofdzaken binnen je onderneming kunt richten. Wij willen weten wat jij echt belangrijk vindt. Voor jezelf, je omgeving en je onderneming, zowel zakelijk als privé. Naast de werkzaamheden op financieel gebied helpen we je graag bij het bereiken van je persoonlijke doelen en uitdagingen zodat jij het meest optimale resultaat kunt behalen.

Ons kantoor

Accountantskantoor Verstraelen bestaat al sinds 1974. Het is een familiebedrijf waar in totaal 11 mensen werkzaam zijn. Ger, de vader van Ralf en grondlegger van het kantoor, is nog steeds werkzaam binnen het bedrijf.

Binnen ons bedrijf sta jij als ondernemer centraal. Wij zijn er voor jou, je onderneming en je omgeving. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons een vast aanspreekpunt om de lijnen kort te houden.

 

Onze werkwijze

Onze manier van werken kunnen wij volledig aanpassen aan jouw wensen. Je kunt alles op administratief gebied aan ons uitbesteden, maar ook zoveel mogelijk zelf doen, bijv. om kosten te besparen. In goed overleg spreken we af wie wat doet, vrijwel alles is mogelijk. Op het gebied van de financiële- en salarisadministratie zijn er steeds meer online mogelijkheden waar wij graag gebruik van maken in overleg met jou.

We werken veelal met zijn allen vanuit een grote open ruimte, hierdoor schakelen we snel en houden we ook intern de lijntjes kort. Ons team bestaat uit sterke allrounders die onze klanten uitstekend van dienst kunnen zijn. Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij Fiscount, een landelijke adviesorganisatie voor zelfstandige kantoren met specialisten op diverse gebieden. Hier kunnen we altijd terecht voor een telefonische check, een second opinion of een uitgebreider specialistisch advies. Daarom hoeven wij deze vaak dure specialisten niet zelf in dienst te nemen. Door deze werkwijze kan ons sterke team jou efficiënt helpen tegen een gunstige prijsstelling.

Onze relaties

Van mkb tot agrarisch, van eenmanszaken tot bedrijven met meerdere BV’s en van zzp’ers tot ondernemingen met meer dan 100 personeelsleden. Onze klantenkring is heel gevarieerd. Enkele voorbeelden zijn supermarkten, aannemers, melkvee-, varkens- en pluimveehouders, boomkwekerijen, tuinders, horeca, holding-bv’s, transporteurs, installatiebedrijven, loonbedrijven,  kapperszaken, coachpraktijken, stamrecht-bv’s, enz. Dit is slechts een greep uit ons gevarieerde klantenbestand. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ons team

Binnen ons kantoor zijn 11 mensen werkzaam. Samen vormen we een hecht team. Iedereen bedient zijn eigen klanten en is met zijn eigen administraties bezig, maar dat neemt niet weg dat we veel samenwerken en voor elkaar klaar staan. De meeste van onze collega’s zijn al geruime tijd bij ons in dienst waardoor we goed op elkaar ingespeeld zijn en weten wat we aan elkaar hebben. We zijn trots op ons team en blij dat ze binnen ons bedrijf werkzaam zijn.

Ralf Verstraelen
Ralf Verstraelen

Eigenaar, accountant en belastingadviseur

Ralf staat aan het roer van het kantoor. Eerst met zijn vader en tegenwoordig met zijn vrouw Suzan. Altijd op zoek naar optimalisatie van het kantoor zodat we klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Suzan Verstraelen
Suzan Verstraelen

Mede-eigenaar

Met haar onderwijsachtergrond haalt Suzan veel energie uit het helpen van klanten. In gesprek met de klant kijken waar behoeftes liggen en vervolgens met het team hierin voorzien doet zij het liefst.

Ger Verstraelen
Ger Verstraelen

Adviseur

Na jarenlang het bedrijf te leiden heeft Ger inmiddels een stapje terug gedaan. Helemaal loslaten wil hij het nog niet en daarom is hij nog steeds heel wat uurtjes werkzaam binnen het bedrijf.

Twan Verbruggen
Twan Verbruggen

Relatiebeheerder en belastingadviseur

Klanten adviseren en samen op zoek gaan naar de meest passende oplossing is wat Twan graag doet. Zijn specialiteit ligt op het agrarische vlak, maar ook in andere branches is hij helemaal thuis.

Karin Alards
Karin Alards

Relatiebeheerder en accountant

Karin is op kantoor begonnen als assistent-accountant. Tijdens haar werk heeft zij de opleiding tot accountant afgerond waardoor zij onze klanten nog beter van dienst kan zijn.

Paul Sauvageot
Paul Sauvageot

Loonspecialist en assistent-accountant

Paul is verantwoordelijk voor de salaris- en personeelsadministratie van onze klanten. Hierbij kijkt hij verder dan alleen de juiste loonstrook en zorgt hij ervoor dat de klant van alle juiste informatie is voorzien.

Jacqueline Cox-Verlinden
Jacqueline Cox-Verlinden

Assistent-accountant

Jacqueline is na Ger het langst aanwezig binnen ons kantoor en nog steeds komt zij met plezier naar het werk. Ze zorgt graag dat de administratie van de klant correct is bijgewerkt.

Marlies Verberk
Marlies Verberk-Derikx

Assistent-accountant

De afwisseling in het werk vindt Marlies erg leuk. Daarnaast is ze graag in contact met de klant, veelal telefonisch of op kantoor, maar ook bij de klant thuis. Op vrijdag zit ze aan de balie om jullie te ontvangen.

Carin Klabbers
Carin Klabbers

Assistent-accountant

Het helpen van klanten geeft Carin energie. Ook gaat ze graag naar de klant toe. Daarnaast houdt ze wel van een uitdaging en werkt ze mee aan vernieuwingen, zowel op kantoor als bij de klant.

Jeroen Verstraelen
Jeroen Verstraelen

Assistent-accountant

Het ondersteunen van zowel zakelijke als particuliere klanten bevalt Jeroen erg goed. De diversiteit tussen de klanten wat betreft branches waarin ze werkzaam zijn, spreekt hem aan en hij is graag met de klant in contact.

Sharon Cox
Sharon Cox

Receptioniste en administratief medewerkster

Sharon is meestal de eerste die je ziet als je ons kantoor bezoekt en ook telefonisch zal Sharon je te woord staan. Daarnaast ondersteunt zij haar collega’s met verschillende taken.

Ben je op zoek naar inzicht in je financiële situatie voor nu en in de toekomst?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.