Ontzorgen

Jaarrekening

Wij kunnen in onze software cijfers inlezen vanuit vrijwel alle boekhoudpakketten. Op basis van de door u digitaal verwerkte administratie stellen wij de jaarrekening samen. De jaarrekening wordt altijd persoonlijk met de klant besproken, bij de klant aan de keukentafel of bij ons op kantoor. Een jaarrekening bespreken is natuurlijk terugkijken, maar met behulp van onze nieuwe prognose-software kunnen we eenvoudig een prognose opstellen waardoor tijdens deze bespreking ook naar de toekomst wordt gekeken.

Administratie

Als u uw tijd liever besteedt aan de hoofdactiviteiten van uw onderneming, dan kunnen wij de verwerking van de administratie voor u verzorgen. U krijgt van ons elke periode een resultatenoverzicht en eventueel overzichten van openstaande vorderingen en schulden, zodat u wel inzicht houdt in uw administratie. Ook kunnen wij u online laten meekijken in uw digitale administratie, zodat u exact kunt zien hoe wij deze verwerkt hebben. Uiteraard kunt u uw administratie ook zelf bijhouden in uw eigen pakket of Unit4-software.

Belastingaangiftes

Wij verzorgen alle mogelijke belastingaangiftes (bijv. inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing, erfbelasting en schenkbelasting) voor zowel ondernemers als particulieren.

Salarisadministratie

Voor de salarisverwerking leveren klanten online de gegevens aan die wij nog dezelfde dag verwerken tot loonstrookjes voor de werknemers. Dit is uit te breiden tot een complete online omgeving waarin de werkgever bijvoorbeeld pro-forma berekeningen kan maken en de werknemer bijvoorbeeld zijn loonstrookje kan downloaden of verlof kan aanvragen.

 

Ger Verstraelen.Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Ger Verstraelen.

Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.
Ik accepteer cookies van deze website.