Diensten

Wij adviseren ondernemers en particulieren zowel gevraagd als ongevraagd over o.a. de juiste rechtsvorm, financiële planning, fiscale actualiteiten, inrichting en automatisering van de administratie, starten of stoppen met het bedrijf, subsidies en schenkingen. Daarnaast stellen wij voor onze klanten de jaarrekening samen, verzorgen de volledige financiële administratie of controleren de door de klant zelf verwerkte administratie, verzorgen de volledige salarisadministratie, stellen indien gewenst prognoses op en kunnen alle soorten belastingaangiftes verzorgen. 

Advies en begeleiding

Bij het hebben van een eigen bedrijf komt veel kijken. Wij adviseren en begeleiden je graag bij de zaken die op je pad komen, zowel zakelijk als privé. Denk hierbij bijv. aan fiscale zaken, startersbegeleiding, herstructurering, financiële planning, kredietaanvragen of een second opinion.

Meer informatie
Ontzorgen

Wij kunnen en willen jou graag ontzorgen. Denk hierbij aan de administratie, jaarrekening, belastingaangiftes en salarisadministratie. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden, alles aan ons uitbesteden of liever een deel zelf verzorgen? Voor ons is het belangrijk aan te sluiten bij jouw wensen.

Meer informatie

Ben je op zoek naar inzicht in je financiële situatie voor nu en in de toekomst?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.